Espanyol

Fer de Cornellà un fortí

La prèvia. L’Espanyol es retroba amb la seva afició després de la magnífica estrena amb el València; ara els de Rubi esperen allargar el seu idil·li com a locals contra un Llevant en forma

L’afició de l’Espanyol encara es frega els ulls després de la bona imatge que va donar el seu equip en l’estrena a casa. Un partidàs en majúscules. Un bon futbol que feia anys que no es veia a l’equip local. Unes magnífiques sensacions que es van desdibuixar després de la derrota contra l’Alavés propiciada per dos errors propis en tres minuts. “Avui hem recordat als jugadors totes les coses que hem treballat aquests últims quinze dies. Si som capaços d’aplicar aquestes millores serem un equip temible a la categoria”, admetia el tècnic blanc-i-blau, Joan Francesc Ferrer Rubi. El preparador està cuinant un bon plat amb la plantilla que té però li falta el salt de qualitat: la concentració i l’atenció en els detalls que els van condemnar a Mendizorrotza. Ara totes les forces estan enfocades a allargar l’estat de felicitat a l’RCDE Stadium. “És molt important aconseguir una nova victòria a casa per continuar alimentant aquesta comunió amb l’afició. Els futbolistes ho necessiten. Hem de seguir així per alimentar aquesta ratxa però això no vol dir renunciar als tres partits a fora.” L’ambició de Rubi passa per consolidar l’equip en una zona alta de la taula per seguir estimulant l’ambició dels seus futbolistes. “Vull acabar amb set punts aquesta jornada perquè amb set punts podem estar a dalt de la classificació. Després ja veurem què passa al Bernabéu, on volem fer-la grossa”, subratllava.

L’Espanyol es trobarà avui un Llevant que ha començat amb força el curs. De fet, els granota tenen els mateixos punts que els catalans amb la diferència que el seu triomf es va gestar a domicili –van donar la sorpresa contra el Betis–. Roger i Morales destaquen com els homes més perillosos del conjunt de Paco López. El tècnic del Llevant va recuperar un equip que estava al llindar del descens i ha mantingut la mateixa trajectòria en aquest inici. “Ens trobarem un rival amb una energia positiva ja de l’any passat, amb confiança en el que fa i no el podem menysprear-lo gens. Té homes perillosos com Roger o Morales amb el gol i la profunditat de Campaña.”

D’altra banda, un dels dubtes de la setmana és l’estat físic de David López. El futbolista va entrenar-se ahir amb normalitat i el tècnic donava per fet la seva presència a l’onze titular. Així, doncs, podria repetir l’equip que va perdre a Vitòria.

Per la seva part, el tècnic del Llevant, Paco López, sap que tindrà al davant un Espanyol força combatiu. “És un equip molt treballat, i a més ha començat molt bé la temporada. Li agrada portar la iniciativa, fa possessions llargues, juga amb tres davanters i això fa que tinguin més possibilitats de rematada. Té tres migcampistes amb bon criteri a qui els agrada tenir la pilota i estan donant bones sensacions.”

LA PRÈVIA

Hem recordat als jugadors totes les coses que hem treballat; si som capaços d’aplicar les millores serem un equip temible
J. Francesc Ferrer ‘Rubi’
entrenador de l’espanyol
És un equip molt treballat, i a més ha començat molt bé la temporada. Els agrada tenir la pilota i estan donant bones sensacions
Paco López
entrenador DEL LLEVANT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)