Espanyol

Lopetegui: “L’Espanyol és el partit més exigent fins ara al Bernabéu”

Julen Lopetegui ha analitzat aquest migdia el partit contra l’Espanyol. “Serà un partit molt, molt exigent. L’Espanyol és un equip molt millorat, molt complet i que ha tingut tota la setmana per preparar el partit. Té un gran entrenador i ens obligarà a fer un gran esforç per guanyar. L’Espanyol és el partit més exigent fins ara al Bernabéu.”

L’entrenador del Madrid, que no donarà la llista de convocats fins demà i tindrà la baixa de Carvajal, ha anunciat rotacions. “Buscarem les millors decisions per superar el rival i derrotar-lo tenint en compte el desgast de cadascú. L’ús de la plantilla és molt important. Ara i sempre. Però quan tens set partits en pocs dies és lògic fer rotacions.” Lopetegui ha evitat queixar-se, emparant-se en què és el calendari normal en un grup, i ha restat importància a la tensió en la lluita per la titularitat a la porteria. El tècnic ha admès que els primers 100 dies a la banqueta blanca li “han passat volant” i ha evitat mullar-se en l’expulsió de Cristiano Ronaldo i si hauria passat el mateix si encara fos al Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)