Espanyol

Rosales rebaixa l’eufòria

Optimisme. El lateral brasiler, “content” per la seva primera titularitat, manté el discurs de Rubi i reconeix que l’equip té “ambició i il·lusió”

Roberto Rosales va ser dimarts passat un dels grans protagonistes en el triomf de l’Espanyol contra l’Eibar. Titular i gaudint dels primers minuts en partit oficial aquest curs, l’internacional veneçolà va reconèixer haver-se sentit “bastant bé després de molt de temps sense competir”. Tot i mantenir el discurs ambiciós de Rubi: “Tenim il·lusió i ens volem superar en cada jornada”, Rosales va advertir que ara toca centrar-se en el duel de demà contra el Rayo. “Hem de deixar enrere l’eufòria, hi ha un partit d’aquí a dos dies. Hem de saber que la temporada tindrà moments bons i dolents, tot i que aquest equip té una actitud molt positiva”, va destacar. Finalment, el lateral va mostrar-se satisfet per la seva primera titularitat. “Estic content i em vaig sentir bastant bé. El més important, però, és que l’equip va guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)