Espanyol

Retrobament de primera

L’altra cara de la prèvia. Raúl de Tomás i Borja Iglesias es veuran avui les cares a Vallecas. Tots dos es van convertir en els grans artillers de segona; uns gols que els han portat a primera

Raúl de Tomás i Borja Iglesias tenen un cert paral·lelisme en les seves carreres. El gran rendiment que van donar l’any passat els ha servit per jugar ara a l’elit. Borja Iglesias, amb l’Espanyol, després de signar 22 gols amb el Saragossa, i Raúl de Tomás continua al Rayo després d’allargar la seva cessió procedent del Real Madrid. La confiança de l’equip de Vallecas venia amb l’aval de 24 gols. Avui tots dos davanters es retrobaran a la gespa.

Fins ara els dos duels directes de la temporada passada van acabar amb un triomf de Borja en la primera volta a La Romareda (3-2) i De Tomás es va refer a la tornada guanyant per 2-1. Tot i això, el davanter del Rayo pot estar content, ja que va marcar en els dos partits. Borja es va haver de conformar amb dues assistències en el primer partit jugat com a local. Avui aquests dos vells coneguts buscaran trencar aquest equilibri. Fins ara tots dos davanters també estan igualats en gols, n’han fet un cada un, però el seu instint golejador els empeny a buscar-ne més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)