Espanyol

L’Espanyol empata a Vallecas (2-2)

Espanyol. Els de Rubi han capgirat un gol matiner de Raúl de Tomás però no han pogut reaccionar a la diana de Kakuta a l’inici del segon temps

L’Espanyol no ha pogut passar de l’empat a dos contra el Rayo Vallecano en un partit en què no ha fet un futbol tan vistós com en els últims partits. El Rayo s’ha avançat en el minut 6 amb un golàs de Raúl de Tomás, però l’Espanyol ha sabut reaccionar. De fet, els de Rubi han empatat amb un gol de Borja Iglesias molt murri que ha aprofitat un mal rebuig del porter per aconseguir un empat merescut. El conjunt blanc-i-blau ha estat millor que els locals i, tot i que no ha tingut ocasions clares, han tingut paciència per esperar al temps afegit de la primera part, quan Esteban Granero ha recollit un rebot dins l’àrea per capgirar el resultat.

Després de la represa, sense temps per situar-se, Kakuta ha transformat un penal de Dídac sobre Advíncula i ha situat el 2-2. El mateix Dídac podria haver fet el tercer però ha fallat a porteria buida una rematada de cap que ha acabat sortint fora. L’Espanyol no ha estat capaç de dominar com en partits anteriors i Embarba ha tingut una doble ocasió que, primer Diego López, i després Mario Hermoso han evitat que es transformés en el tercer gol dels madrilenys. En el tram final, la pilota ha estat dels de Vallecas i a l’Espanyol li ha costat conservar el punt.