Espanyol

J.Francesc Ferrer ’Rubi’

Entrenador de l’Espanyol

“L’empat, vist el partit, es un resultat just”

El tècnic de l’Espanyol tenia una sensació agredolça després del partit contra el Rayo. Un punt sembla poca cosa i encara més vist com els blanc-i-blaus van marxar al descans amb 1-2 en el marcador. “L’empat, vist el partit en global, és just”, deia el tècnic, tot i que lamentava no haver aprofitar el gol psicològic de Granero a prop del descans. “És una pena perquè ens hem anat al vestidor amb molta moral i després d’aixecar un resultat advers. Però aquestes coses passen. Si no ens haguessin fet el segon hauríem portar el partit al nostre terreny” i continuava analitzant el partit: “Hem fet una cosa molt bona en la primera part però en la segona no hem tingut fluïdesa, tot i que hem creat alguna ocasió clara.”

D’altra banda, el tècnic ha intentar ser positiu. “L’equip m’ha agradat molt en la primera part, pel protagonisme que ha tingut i la força mental. El partit l’hem acabat bé i hem estat a prop de la victòria. Però el Rayo també proposa molt i els he de felicitar. Esperem que la pròxima vegada puguem guanyar el primer partit a fora, que és el que volem”, ha assenyalat per deixar clar que la valentia del seu equip a vegades fa que “el públic s’ho passi bé”, però es dona peixet als rivals, però “a mi m’agrada”.

Per últim, Rubi ha parlat d’un dels homes que millor rendiment estan donant en aquest inici de temporada: Mario Hermoso. El central madrileny ha fet un gran partit a Vallecas on fins i tot ha tret una pilota a la ratlla de gol quan més patia l’Espanyol. “Mario té ganes de fer un pas endavant i fer-se un nom en el futbol professional. El més important és que està rendint i veurem on està el seu límit”, ha dit el tècnic que ha potenciat la confiança del central.

LA CLAU DEL PARTIT

“Si no ens haguessin fet el segon, hauríem portar el partit al nostre terreny”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)