Espanyol

Mario Hermoso, en perill

Molèsties. El madrileny té una lesió de grau u a l’adductor de la cama dreta i el seu concurs en el partit de diumenge contra el Vila-real dependrà de la seva evolució els propers dies

Mario Hermoso va acabar el partit contra el Rayo amb molèsties. Els metges del club li han diagnosticat una lesió de grau u a l’adductor de la cama dreta. El jugador ja ha començat a treballar amb els fisioterapeutes del club i tornarà a passar proves de control a partir de dilluns, quan l’equip torni a l’activitat.

La situació del madrileny posa en perill la cohesió de l’eix central. La parella titular per a Rubi és la formada per Hermoso i David López. Ara els dos jugadors són dubte per al partit de diumenge contra el Vila-real. Una situació delicada per al tècnic de Vilassar. L’Espanyol s’ha acostumat a viure en els dos últims partits sense David López, amb problemes al quàdriceps de la cama esquerra. La càrrega de partits, tres en sis dies, sembla que ha passat factura a Mario Hermoso. El central va ser el millor a Vallecas i ha signat un inici de curs en què s’ha erigit com un dels futbolistes més brillants de l’equip. Hermoso ha disputat els set partits de lliga de manera íntegra., unes xifres (630 minuts) que només comparteix amb Dídac i Diego López. I a tot això hi afegeix l’aportació golejadora, amb dues dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)