Espanyol

Borja: “La nostra intenció és estar el màxim temps a dalt”

Optimista. El davanter ha destacat el bon de l’Espanyol. “L’equip està convençut que pot guanyar a qualsevol” i no es capfica amb els gols “No és una cosa en la qual perdi massa el temps o que puguis controlar massa. Intento posar tot de la meva part”

Borja Iglesias ha passat aquest matí per sala de premsa. El davanter ha valorat el bon moment de l’equip. “La nostra intenció és estar el màxim de temps a dalt. Cal ser realistes però com més temps puguem estar allà millor, ho hem de lluitar”, ha apuntat el punta que afegia “L’equip està convençut que pot guanyar a qualsevol”. La llista està molt ajustada i entre el primer i el setè, l’Espanyol, només hi ha una diferència de tres punts. “Que la lliga estigui com està ens beneficia a tots”

El gallec suma dos gols en lliga, un més que Gerard Moreno amb qui es trobarà diumenge. “No és una cosa en què perdi massa el temps o que puguis controlar massa. Intento posar tot de la meva part”, ha confessat.

Ara l’equip encara una nova prova davant el Vila-real a casa on els blanc-i-blaus s’ha mostrat imparables amb un ple de tres victòries. “A l’afició li podem demanar poc que segueixin com ara i esperem gaudir de nou del bon ambient i d’una nova tarda de futbol” i també ha parlat de la seva adaptació al futbol de primera. “Em trobo còmode però sempre ho he dit en què notes més el canvi és en el tema del ritme. No només en els partits, sinó en els entrenaments, que és el que impacte més però t’acostumes”.

Per últim, Borja Iglesias rebrà un premi, aquesta setmana, com a fill adoptiu de la ciutat de Saragossa. “Em fa pena no anar a buscar el premi. És d’agrair. Anirà la meva xicota. És un orgull rebre un premi així”.

D’altra banda, Mario Hermoso ha fet, aquest matí, treball específic per superar la lesió de grau u que té a l’abductor de la cama dreta. David López, també ha entrenat al marge, però ja ho ha fet sobre la gespa i amb algun exercici de pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)