Espanyol

Naldo: “Gerard és un jugador que marca les diferències, hem de vigilar”

Retorn. El central avisa del perill de l’exdavanter i no es posiciona sobre la rebuda que li pot dispensar l’afició. “Ell ha escollit un camí i se l’ha de respectar”

Naldo ha comparegut aquest matí en roda de premsa i el retorn de Gerard Moreno està marcant l’atenció d’aquests dies previs. “És un gran jugador que marca les diferències. Haurem de vigilar molt que no ens faci gol perquè el coneixem bé i té molt perill. Ara tenim a Borja que ho està fent molt bé però tampoc es tracta de comparar els dos futbolistes”, ha apuntat el brasiler que no s’ha posicionat sobre quina rebuda li dispensarà l’afició. “No tinc opinió, no sé què va passar i quina era la relació amb la direcció. Ell ha escollit un camí i se l’ha de respectar”.

D’altra banda, Naldo ha parlat del seu protagonisme en els últims partits on ha estat titular en dos partits jugant a un bon nivell i aprofitant la lesió de David López. “Pensava que la meva hora podia arribar i havia d’estar llest per quan arribés. És un període per aprofitar cada minut que tinc per jugar. L’equip està creixent i l’important és sumar a l’equip i després personalment per guanyar més minuts i confiança”. El brasiler ha argumentat el perquè del canvi de l’equip d’una temporada a una altra. “Ha canviat la forma de jugar i tenim il·lusió i ambició per créixer i estar cada cop millor. Traiem la pilota des de darrere i un mig del camp poderós. En tots els sectors estem bé”.

En l’entrenament d’aquest matí, el central ha destacat en la seva definició de cara a porteria on s’ha mostrat molt fi. “M’agradaria marca el més aviat. En els entrenaments estic fi i espero que marqui en algun partit”.

Per últim, la sessió d’aquest matí s’ha fet sense la presència de Rubi. El tècnic ha anat a Madrid a recollir un premi com a millor entrenador de la temporada passada amb l’Osca. Ara el dubte del tècnic està en com quedarà la seva defensa després que aquest matí Javi López no s’entrenés amb el grup. Un contratemps al qual s’afegeix David López i Hermoso que està treballant per arribar a temps pel partit de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)