Espanyol

Dídac Vilà: “No m’esperava jugar-ho tot però ho volia”

Bon moment. El mataroní s’ha convertit en un fix per Rubi. El defensa valora positivament l’aposta del tècnic per mantenir cohesionat tot el grup “Tenim més la pilota i la confiança que li ha donat a tots els jugadors dona un plus de motivació”.

Dídac Vilà ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El defensa és un dels tres futbolistes que ho ha jugat tot en aquest inici de lliga junt amb Diego López i Mario Hermoso. “Ho valoro molt positiu. El que vol un jugador és jugar el màxim de minuts possibles. No m’ho pensava però ho volia”. El mataroní ha valorat positivament les rotacions i la implicació de tota la plantilla amb l’arribada del nou tècnic. “Quan veus que l’entrenador confia en tots entrenes millor i saps que si ho fas bé tindràs l’oportunitat de jugar” i sobre el bon moment de l’equip ha assenyalat que “Quan comencem la temporada l’objectiu és competir en cada partit i ara tenim una assignatura pendent fora de casa on encara no hem guanyat” i ha incidit en l’arribada del nou tècnic. “Tenim més la pilota i la confiança que li ha donat a tots els jugadors i els hi està donant un plus de motivació”.

D’altra banda, el lateral ha parlat del partit davant el Vila-real. “Depèn més de com estiguem nosaltres. Ells vindran d’un partit entre setmana i ho hem d’aprofitar” i ha anat més enllà. “Una de les claus del partit serà jugar amb la seva fatiga però també nosaltres hem de fer un futbol precís i seguir amb la ratxa bona que tenim a casa”.

Per últim, s’ha pronunciat sobre el retorn de Gerard Moreno. “Rebuda? Cadascú el pot rebre com vulgui. Com a company el rebria molt bé. Ha estat un gran company i ens ha tractat molt bé, una pena que marxés” i ha destacat la perillositat del punta de Santa Perpètua. “No podem deixar-li molts espais i hem de fer ajudes entre tots”.

David, amb el grup.

David López ha fet un part de la sessió matinal amb el grup. El futbolista s’està recuperant d’una lesió al quàdriceps que li ha fet perdre els dos últims partit davant el Llevant i el Rayo. El santcugatenc sembla que arribarà a temps per jugar diumenge davant el Vila-real. Javi López, amb una petita sobrecàrrega, aquest matí també va ser una part de la sessió amb el grup a diferència d’ahir en què ho va fer al marge. Més complicat és el concurs de Mario Hermoso que segueix al marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)