Espanyol

Pendents de l’eix central

Sessió clau. Dia decisiu per saber l’evolució de les lesions de David López i Mario Hermoso. Rubi espera disposar d’un dels dos jugadors

Mario Hermoso i David López s’han convertit en els centrals titulars de l’Espanyol en aquest inici de curs. De fet, el madrileny ho ha jugat tot junt amb Dídac i Diego López. El santcugatenc ha parat per una lesió al quàdriceps que li ha impedit jugar els dos últims partit i de la qual encara s’està recuperant. Dimecres va fer un entrenament parcial amb el grup. Hermoso ha estat tota la setmana al marge per una lesió de grau 1 a l’abductor de la cama dreta i la seva recuperació és incerta per jugar diumenge.

Avui l’equip torna als entrenaments i serà l’hora d’esbrinar com evolucionen tots dos centrals. Com a mínim Rubi espera disposar d’un dels dos jugadors i no haver de refer l’eix central de dalt a baix. Tot i el bon rendiment de Naldo i Duarte, espera tenir un dels seus dos referents defensius a la gespa del RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)