Espanyol

El confort d’estar a casa

Invictes. L’Espanyol presumeix d’uns números immaculats al seu estadi, on ha guanyat els tres partits disputats, no ha encaixat cap gol i ha deixat molt bona imatge amb el joc ofert

Tres partits, tres victòries i cap gol encaixat. Els números de l’Espanyol a casa són immaculats i li han permès moure’s en la zona alta de la taula en aquest inici de lliga. I tot i que a domicili els resultats encara no estan acompanyant, el conjunt blanc-i-blau tindrà aquesta tarda, en un partit de retrobaments especials contra el Vila-real –serà el retorn de Gerard Moreno, així com també el d’homes com Álvaro i Víctor Ruiz–, una altra bona opció de situar-se en la zona noble de la taula si aconsegueix un nou triomf com a local.

“Més enllà del quatre de quatre a casa, el que volem és anar sumant punts. És cert que fora de casa ens està costant però el més important seria que els catorze punts en vuit jornades ens deixarien en molt bona posició. Tornem a tenir una bona oportunitat de situar-nos entre els cinc primers i amb la lliga cada cop més avançada”, va dir el tècnic de l’Espanyol, que recupera David López i podrà comptar amb Hermoso i Javi López, amb molèsties al llarg de la setmana. Pel que fa al central de Sant Cugat, Rubi podrà disposar per fi del seu home més important en la rereguarda després d’una lesió que li ha fet perdre’s els darrers tres partits. Una baixa important, però que l’equip ha sabut pal·liar: “No discutirem la vàlua de David López, però tant Duarte com Naldo han fet molt bons partits i això és un bon senyal i una gran notícia per a tot l’equip”, va afegir el preparador maresmenc. Així, amb tots els jugadors disponibles i davant una setmana de descans pels partits de seleccions, Rubi podria tornar a alinear l’onze que va repetir de la segona a la quarta jornada. “És cert que a casa no ens estan fent gols i estem còmodes al darrere, però la millora que em faria il·lusió veure és al davant. A veure si, dins de tot el que ja estem generant, m’agradaria que trobéssim una mica més de claredat a l’hora de resoldre les jugades.”

La fatiga del Vila-real

Per aconseguir el quart triomf a l’RCDE Stadium, l’Espanyol haurà de superar un Vila-real que ha viscut un inici de lliga irregular, però que s’està mostrant molt encertat a domicili. De fet, els groguets han sumat set dels vuit punts aconseguits en aquest inici de campionat lluny del seu estadi: “Estan fent una temporada extraordinària a fora. I a casa al final acabaran obtenint bons resultats perquè son un molt bon equip. No sé si serà un partit obert perquè defensivament ells també són molt forts, però segur que serà un duel molt atractiu”, va dir Rubi, que espera que el cansament pugui passar factura al submarí groc. Els de Javi Calleja van jugar dijous a Moscou en partit de l’Europa League contra l’Spartak i no han gaudit del descans que ha tingut el conjunt blanc-i-blau, que va disputar el seu últim enfrontament divendres de la setmana passada.

LA PRÈVIA

Més enllà del quatre de quatre, el que volem és sumar punts. Tornem a tenir una bona oportunitat de situar-nos entre els cinc primers de la classificació
No sé si serà un partit obert perquè defensivament ells també són molt forts, però segur que serà un duel atractiu
Joan F. Ferrer ‘Rubi’
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)