Espanyol

Es farà ben estrany

Retrobament. Després de l’espectacular temporada anterior, en què va anotar setze dianes en el campionat de lliga, Gerard Moreno tornarà a l’estadi amb la samarreta del Vila-real

Entre els dubtes de quina serà la rebuda que tindrà Gerard Moreno en el seu retorn a l’RCDE Stadium, Rubi va voler treure ferro a la qüestió i, en la línia d’altres membres de la plantilla, va desitjar que el de Santa Perpètua fos rebut amb aplaudiments: “Gerard va ser un jugador nostre i hem d’estar orgullosos de tots els futbolistes que han donat el màxim amb aquesta samarreta, però no cal donar-hi més voltes; a ell no crec que l’afecti un cop comenci el partit.”

Sobre aquest mateix tema, al tècnic de l’Espanyol també se li va preguntar sobre el rendiment de Borja Iglesias, l’home que va arribar aquest estiu per substituir Gerard, el gran referent blanc-i-blau el curs passat amb setze dianes: “És molt complicat dir si el superarà, però va pel camí d’arribar al seu nivell. Heu de tenir en compte que aquesta és la primera temporada de Borja a primera divisió i Gerard no és el mateix ara que quan va començar. Però quan un té condicions i mentalitat de millorar, el més normal és que arribi a un bon nivell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)