Espanyol

El Vila-real tampoc assalta el fortí de Cornellà (3-1)

LaLiga. El conjunt blanc-i-blau lliga la quarta victòria a casa

Cornellà ha mantingut la condició de fortí i l’Espanyol ha lligat la quarta victòria seguida a casa en superar el Vila-real per 2-1. Darder i Piatti en el tram final han premiat el bon joc dels blanc-i-blaus, que havien vist com els visitants havien igualat a tocar dels descans i amb polèmica el gol matiner d’Hernán Pérez.

L’Espanyol ha trigat ben poc a fregar el gol a la contra. En el minut dos Borja Iglesias s’ha plantat sol davant d’Asenjo, que li ha guanyat la partida. El porter no ha pogut fer res en el 6’ en un contracop de llibre dels periquitos, en què el gallec ha deixat Hernañn Pérez, la novetat a l’onze, sol. El paraguaià ha superat la sortida d’Asenjo amb n toc suau per sobre. 1-0. Borja Iglesias ha conduït la jugada a la perfecció, compensant així la manca d’encert, ja que poc després s’ha tornat a escapar amb avantatge i tampoc ha definit bé. La rèplica visitant ha arribat en el 36’ en una bona combinació, la mà de Diego López i la rematada final de Fornals, que ha tret Marc Roca amb el porter ja superat. L’empat ha arribat a tocar del descans i amb polèmica. Un córner servit en curt ha acabat amb una centrada llarga, toca Granero de cap i la rematada final de Toko Ekambi, que en el moment de la centrada era en fora de joc. Després de consultar el VAR, l’àrbitre ha donat el gol per bo.

La segona part ha començat amb una rematada alta de Javi López després d’una gran passada de Marc Roca. De lateral a lateral perquè en el 55’ Asenjo s’ha lluït en un xut llunyà de Dídac. Amb el pas del minuts el Vial-real s’ha anat apoderant de l’esfèrica i Rubi ha reaccionant movent la banqueta. L’entrada de Melendo ha comportat una millora i seva ha estat l’assistència a Darder en el 78’ per al 2-1. D’immediat, Gerard Moreno s’ha plantat sol davant Diego López, que li ha endevinat la intenció. Asenjo també ha reclamat protagonisme en el 88’ per evitar la sentència de Baptistao. Piatti, en canvi, no ha perdonat en el 92’ el 3-1 després d’escapar-se en solitari.