Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Estem fent partits excel·lents a casa”

Rubi estava feliç i no ho podia amagar després del rendiment que ha mostrat l’Espanyol contra el Vila-real. “Tenim una dinàmica de joc molt bona a casa. Estem fent partits excel·lents com a locals i aquest l’hem brodat”, ha analitzat el tècnic, que hi afegia: “Com a equip hem explotat per tots els cantons. Estic molt satisfet.” Tot i això, el preparador lamentava les ocasions fallades. “En la primera part, és futbol. Com no hem materialitzat les ocasions, hem patit. Però hem de marcar gols. En la segona em va encantar l’equip, potser no vam generar tantes ocasions, però vam madurar el partit i em va agradar com es va gestionar tot i la força mental que vam tenir per no posar-nos nerviosos. Vam fer un partit molt complet” i també va destacar que “és el millor partit de l’equip perquè, quan generes tantes ocasions de gol, és difícil no dir que és el millor partit”. I parlava de la classificació de l’equip. “Més que ser cinquens m’omple que la nostra gent estigui amb nosaltres i gaudeixi” i ara només espera que es repeteixin actuacions com aquesta i minimitzava l’actuació de Borja Iglesias, que va tenir cinc ocasions de gol i va marxar sense marcar. “Hem d’estar tranquils, segur que millorarà.”

Javi Calleja

Per la seva banda, el tècnic del Vila-real es va mostrar molt clar en la seva anàlisi del partit. “Me’n vaig malament i és el primer partit en què el rival ha estat millor. L’Espanyol ha fet un gran partit i en la primera part hem sortit vius i amb un empat sense fer gaires mèrits. Al final ha passat el que havia de passar.”

LES SENSACIONS

“És el millor partit de l’equip. Si generes tantes ocasions, és difícil dir que no ho és”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)