Espanyol

La parròquia s’engresca

Assistència. El RCDE Stadium ha superat per primera vegada els 20.000 espectadors aquesta temporada contra el Vila-real. El bon joc i la comunió entre l’afició i l’equip en són les raons principals

El joc de l’Espanyol enamora i l’afició està responent amb la millora de les xifres d’assistència. El partit de diumenge contra el Vila-real va registrar la millor entrada de la temporada amb 20.032 espectadors i va trencar així la barrera psicològica dels 20.000 assistents. Aquest era un dels reptes que tenia en ment Rubi: tornar a engrescar el seu públic. I, de mica en mica, ho està aconseguint, tot i que les xifres oficials de socis encara trigaran uns dies a presentar-se després de la polèmica per la pujada dels abonaments.

No obstant això, l’evolució en l’assistència és notable. En el primer partit contra el València hi va haver 19.391 espectadors; amb el Llevant,18.172, i la pitjor entrada va ser contra l’Eibar, amb 13.469, amb el detall important que el partit es va jugar en dimarts. El curs passat només es va superar la barrera dels 20.000 espectadors en dues ocasions: València (24.836) i Barça (23.329) i cal recordar que la mitjana d’assistència el curs passat va estar per sota dels 18.000, record negatiu a Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)