Espanyol

Rubi, feliç per la il·lusió del periquito

Moment dolç. El tècnic maresmenc s’espolsa els mèrits pel bon moment de l’equip, ho centra tot en “la matèria primera” dels futbolistes i té clar quin és el motor del seu orgull: “El que més m’omple és veure com està el periquito ara”, ha subratllat

Joan Francesc Ferrer, Rubi, va atendre els mitjans de comunicació durant la setena gala del futbol català. El tècnic suma 100 dies al capdavant de l’Espanyol i està en un moment dolç de la seva carrera. “És un bon any, però el que m’omple es veure com està el periquito ara. Està molt content i hem de seguir cuidant-lo. Volem que això s’allargui perquè segueixin gaudint de nosaltres”, va reflexionar el maresmenc, que volia treure’s protagonisme d’un entorn que el considera el millor fitxatge de la temporada: “El millor és molta gent. Hi ha jugadors que ja estaven en el club i que estan donant un nivell boníssim, i ells també són grans reforços. Al final, el bon moment és una suma de molta gent.” També se li va preguntar on estaria l’Espanyol sense ell a la banqueta. “No ho he pensat. Segurament l’equip podria estar igual perquè el més important és la matèria primera, que són els jugadors. I això ho tenim”, i en el cas de tornar a repetir el premi de millor tècnic català, ho té clar: “Voldria dir que haurem culminat la temporada com ho volem fer.”

Ara Rubi visitarà dos dels seus exequips: Osca i Valladolid. “El calendari ha volgut que hi hagi dos desplaçaments seguits i que siguin davant exequips meus. Soc molt amic de Sergio (González), però ara el que més em preocupa és el partit de l’Osca”, ha subratllat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)