Espanyol

Un retrobament esperat

Retorn. Cinc mesos després d’un històric ascens a primera amb l’Osca, Rubi torna a El Alcoraz envoltat d’elogis i reconeixements unànimes. “Serà un partit especial”, explica el maresmenc

Joan Francesc Ferrer Rubi viurà aquesta tarda una jornada ben especial a l’estadi El Alcoraz. El tècnic de Vilassar de Mar, gran artífex de l’històric ascens assolit per l’Osca la temporada passada, tornarà avui a la que va ser casa seva fins fa cinc mesos. “Tant per al cos tècnic com per a mi serà un partit especial. Ens van tractar meravellosament, però quan comenci el partit no hi haurà històries”, va destacar Rubi en roda de premsa. Un retrobament, doncs, que s’espera que sigui molt emotiu per a Rubi, que fa tot just tres setmanes va ser reconegut pel comitè d’entrenadors de la Federació Espanyola de Futbol amb el premi al millor entrenador de segona divisió. “Ens pot servir de motivació enfrontar-nos a un entrenador que a tots ens va anar tan bé”, destacava el català Àlex Gallar. “És un entrenador que ens ha fet arribar fins aquí, és molt bo”, reconeixia David Ferreiro. Un cúmul d’elogis que sentenciava el mateix president de l’Osca, Agustín Lasaosa: “Rubi és el millor entrenador que ha passat en dotze anys per l’Osca.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)