Espanyol

“No tenim mal d’altura”

Confiança. Afermat al mig del camp, Esteban Granero reconeix sentir-se cada cop més “còmode” i aposta per un discurs optimista. “No volem que sigui una situació anecdòtica”, va dir

Escollit cinquè capità de l’equip aquest curs, Esteban Granero està recuperant la seva millor versió i a l’Alcoraz va tornar a demostrar-ho completant una bona actuació a còpia d’actitud i sacrifici. “Em trobo còmode i intento donar sempre el millor, ser competitiu i ajudar amb tot el que em demana l’entrenador. Tant de bo per mi sigui un gran any, tinc com a objectiu que sigui el millor any de la meva carrera”, va declarar el mig centre madrileny. Segons en la classificació i a un sol punt del lideratge, Granero va reconèixer que l’equip es va treure un pes del damunt amb el triomf assolit contra l’Osca. “Vèncer fora era important, era l’objectiu. En teníem ganes, ara ja no es podrà dir més que ens costa guanyar lluny de casa.” Tot i l’eufòria que s’ha desfermat entre l’aficionat blanc-i-blau, Granero no creu que això pugui suposar per a l’equip “cap vertigen ni mal d’altura”, tot al contrari, “veig l’equip madur i responent amb serenitat. Si mantenim aquesta línia, tot anirà bé. No volem que sigui una situació anecdòtica”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)