Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Estàs fotut, però el resultat és just”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, s’ha quedat, com molts aficionats de l’Espanyol, amb la mel als llavis del lideratge en solitari. “Estàs fotut perquè has perdut dos punts en el temps afegit”, va admetre el tècnic, que tot i això va considerar “el resultat just”, i ho va argumentar així: “El Valladolid ha estat superior a nosaltres en la segona part, i cal reconèixer-li-ho, perquè hem jugat al nostre camp i no hem tret cap jugada de contra atac per tancar el partit durant tot aquest temps”, va dir fent autocrítica. Una situació oposada a la primera part. “Sí que hem fet el nostre partit. Només s’ha vist un bon equip en la primera part, i és l’equip que s’ha vist per estar en la posició en què estem ara.” El tècnic va continuar analitzant el duel. “Si no ets capaç de jugar al camp del Valladolid estàs cridant la mala sort”, es va lamentar, i sobre la desil·lusió de l’afició per no assolir el lideratge. “Entenc que tothom estava molt il·lusionat, però fa cinc partits que no perdem i hem de ser positius, però sempre tenint al cap una millora.”

D’altra banda, el tècnic també va parlar dels canvis defensius que va anar fent per corregir la deriva dels seus deixebles. “Quan veus que l’equip no es passa la pilota i no hi ha predisposició a passar la pilota, doncs has d’anar per una altra via i buscar més múscul; però el gol no ha vingut per això, sinó per una jugada aïllada.” Ara només espera que aquest partit serveixi per millorar. “És una experiència interessant per als pròxims partits i per veure com hem de treballar quan no tenim la pilota. Però hem aguantat bé els cops del Valladolid”, va concloure el preparador maresmenc.

LIDERATGE

“Entenc que tothom estava il·lusionat però fa cinc partits que no perdem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)