Espanyol

espanyol

borja iglesias

“Hem de seguir, tenim la il·lusió pels núvols”

Borja Iglesias. Torna a ser protagonista marcant un golàs, el cinquè del seu compte. “Em sento bé però estaria millor amb una victòria”

Borja Iglesias es va treure una fuetada descomunal en el minut 20 de partit. Un golàs que situava l’Espanyol líder en solitari de la lliga durant molts minuts. El somni es va trencar al temps afegit amb un nou golàs, ara del Valladolid, obra de Verde de falta directa. Malgrat això, el davanter gallec està demostrant que li està agafant el ritme i el punt resolutiu a primera. Tres gols en els últims dos partits són la millor demostració que el Panda ha agafat un bon ritme a l’elit. “Em sento bé però estaria més content amb una victòria”, va reconèixer el pitxitxi blanc-i-blau, que, malgrat aquest ensurt en forma d’empat final, reconeixia el bon paper del conjunt de Sergio González. “És una llàstima no haver guanyat. Hem fet una bona primera part però a la segona el Valladolid ha estat millor i ens ha ficat al darrere.” Ara, Borja Iglesias no es queda amb aquest resultat puntual sinó que mira més enllà i observa el magnífic recorregut que han fet els blanc-i-blaus en aquestes deu primeres jornades de competició. “Hem de seguir sumant i estem treballant per seguir tenint la il·lusió pels núvols.”

L’Espanyol no dormirà líder com volia però ho farà en una posició de privilegi com és compartir el lideratge amb el Barça amb 18 punts. Una posició que a l’inici de lliga ningú es podia imaginar. No va ser el millor partit dels de Rubi però van demostrar que en qualsevol escenari aquest equip és competitiu i no s’arronsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)