Espanyol

Hernán, dues setmanes de baixa

Lesió. Les proves que se li han fet aquest matí han revelat que el paraguaià té una lesió fibril·lar de grau 1 als isquiotibials de la cama esquerre. Es perdrà els partit davant el Cadis, Athletic i Sevilla i tornarà davant el Girona

Ara mateix la única baixa que té Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ pel partit de copa és la d’Hernán Pérez. Les proves que se li han fet aquest matí han revelat que el paraguaià té una lesió fibril·lar de grau 1 als isquiotibials de la cama esquerre. El pronòstic són dues setmanes de baixa. El davanter no tornarà a l’activitat fins després de l’aturada de lliga. Així doncs es perdrà el partit de copa davant del Cadis i els duels de lliga davant l’Athletic Club i el Sevilla. Així doncs, el primer partit on podria reaparèixer és el 25 de novembre davant el Girona.

Una baixa important per a Rubi que té en Hernán Pérez un dels futbolistes més importants. El davanter ha participat en tots els partits de lliga i en els últims enfrontaments s’havia fet amb la titularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)