Espanyol

Duarte: “Sense molts canvis s’ha vist que hi havia una plantilla de qualitat”

Elogis.El costa-riqueny, tot i no ser titular amb Rubi, ha elogiat el tècnic. Es mostra “il·lusionat” davant el repte de la copa i parla del seu futur. “Estic tranquil em queden vuit mesos de contracte i estic molt feliç aquí”

Óscar Duarte ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El central apunta com a un dels titulars a l’eix central dijous davant el Cadis. Fins ara l’internacional només ha jugat 102’ minuts en lliga. Una titularitat davant l’Eibar i els minuts finals davant el Valladolid divendres. Acaba contracte al juny i el seu futur a l’Espanyol sembla que no tindrà continuïtat. “Estic tranquil em queden vuit mesos de contracte i estic molt feliç aquí. Seguiré entrenant per posar-li les coses difícils al tècnic”, ha dit l’entrenador que ha afegit: “Ara no estic tenint la regularitat que voldria però cal seguir treballant”.

Ara la copa s’entreveu com un escenari ideal. “Ens il·lusiona perquè és una competició molt bona” però no ho veu com una reivindicació pels menys habituals. “No, és un partit més i l’entrenador ja em coneix i el que entri que ho faci bé” i té clar que “Tenim plantilla per disputar lliga i copa. Tenim dos homes per posició i més”. Sobre el fet que el Cadis fos un dels rivals de l’última copa que es va guanyar al 2006 no hi feia gaire cas. “En aquestes coses, al final, no crec que siguin igual. Però des del dijous anirem amb la mentalitat de fer bé el nostre treball”.

Duarte ha elogiat la figura de Rubi. “La idea de l’entrenador l’ha posat en pràctica i sense canviar molt s’ha vist que en l’equip hi havia gent de qualitat i el nostre entrenador ha sabut treure una mica més de tots en l’aspecte individual”.

Per últim ha parlat dels rumors que apunten a un possible interès futur del Madrid per recuperar a Mario Hermoso i li va llançar una recomanació al jove central. “Jo en això no vull opinar. Mario aquí és un jugador important i està jugant molt bé. Volem que estigui aquí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)