Espanyol

Rubi: “Seria un risc no prendre’s el partit seriosament”

Espanyol. El tècnic blanc-i-blau ha confirmat que demà contra el Cadis jugaran els menys habituals però assegura que volen fer un bon paper en la copa

Joan Francesc Ferrer Rubi assegura que l’Espanyol viatja a Cadis amb l’objectiu de començar amb bon peu la copa del rei, una competició on el tècnic blanc-i-blau espera fer un bon paper. “L’objectiu és passar aquesta eliminatòria. És una competició molt important. Com més partits guanyem, millor. Seria un risc no prendre’ns el partit seriosament”, ha dit Rubi, que vol fer-ho bé a la copa. “És un torneig en què l’Espanyol sempre ha fet coses importants i nosaltres no volem ser menys”, ha dit Rubi, que tot i anunciar que “d’inici jugaran futbolistes que estan tenint menys minuts en lliga”, afirma que “la preparació ha estat idèntica a qualsevol altre partit”.

Rubi assegura que són conscients “de la dificultat que té el partit” i que “sembla que la nostra obligació és imposar la nostra teòrica superioritat de categoria, i això és molt complexe”.

Demà serà dia de rotacions i ha admès que “hi ha molts jugadors que tinc moltes ganes de que els surti un bon partit perquè la dificultat sigui per a mi”. “L’important és el dia a dia i si demà a algun jugador no li surt un bon partit no li tindré en compte”, ha dit Rubi.

El tècnic català s’endú a Cadis sis homes del filial –Pipa, Àlex López, Puado, Pedrosa, Lluís López i Doncel– i ha lloat la seva feina a l’Espanyol B. “Està fent una temporada molt bona i hem d’estar-hi molt a sobre per poder aprofitar-ho. Espero que els que vénen, gaudeixin de l’experiència i que demostrin que la feina que estan fent a la base el poden fer també algun dia en el primer equip”, ha sentenciat Rubi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)