Espanyol

L’Espanyol haurà de remuntar per dues errades individuals (2-1)

Copa del Rei. Els blanc-i-blaus cauen en l’anada a Cadis amb un regal del porter Roberto quan només s’havia disputat mig minut i un error de Víctor Sánchez

L’Espanyol només ha trigat mig minut a complicar-se la vida en l’anada de la copa del Rei a Cadis. Puado, un dels joves pels quals ha apostat avui Rubi, ho ha equilibrat, però una nova errada individual ha comportat el 2-1.

Rubi ha apostat per les rotacions i el partit no ha pogut començar pitjor. La pressió alta del Cadis ha dut Roberto a treure la pilota regalant-la a Lekic, que no ha desaprofitat l’obsequi per fer pujar l’1-0 al marcador quan tan sols s’havia disputat mig minut. En el 24’ una passada de la mort cap al segon pal no ha trobat la cama de Lekic per centímetres. La rèplica immediata amb l’entrada per la banda de Pedrosa i la rematada de Baptistao, que ha trobat una gran resposta del porter David Gil. Pitjor ho ha fet Piatti en el 28’ amb la centrada rasa des de la dreta de Baptistao. L’argentí ha fet un misto amb la dreta, sol al punt de penal. La millora dels blanc-i-blaus ha trobat el premi en el 35’ amb una bona circulació de pilota i passada en profunditat a Puado, que dins l’àrea amb un toc s’ha desfet d’un central i amb un altre toc suau ha superat per alt al porter en l’1-1. L’alegria ha durat poc i una pèrdua de Víctor Sánchez ha generat una arribada perillosa dels locals, frenada d’entrada abans de veure que l’esfèrica anava a la dreta i Karim rematava de cap a l’escaire. 2-1.

L’Espanyol ha sortit endollat al segon temps i Víctor Sánchez s’ha tret un xut des de la frontal tan ajustat al pal que per l’efecte òptic el públic ha cantat gol. Naldo s’ha lesionat i ha entrat un altre jove, Lluís, i el Cadis s’ha sentit còmode deixant-se dominar. Lekic ha tingut el tercer en una contra, però el xut li ha sortit pel mig. La rèplica ha estat una entrada per l’esquerra de Pedrosa amb xut creuat que s’ha perdut fora per ben poc. La més clara l’ha tinguda en el 82’ amb una centrada des de la dreta de Borja Iglesias i l’esfèrica que ha quedat morta dins l’àrea a les botes de Puado, tot sol, que l’ha enviada als núvols.