Espanyol

Toc d’atenció a Cadis

Una errada de Roberto, al cap de 28 segons, obliga l’Espanyol anar tot el partit a contracorrent

Els joves truquen a la porta de la titularitat gràcies al seu bon joc, que va mantenir dempeus els blanc-i-blaus

Els de Rubi s’ho jugaran tot a casa per passar els vuitens

cadis 2 espanyol 1

ESPANYOL:Roberto, Rosales, Óscar Duarte, Naldo (Lluís, 60’), Pedrosa, Álex López, Víctor Sánchez (Darder, 68’), Melendo, Baptistão (Borja Iglesias, 74’), Piatti i Javi Puado. CADIS:David Gil, Carmona, Marcos Mauro, Edu Ramos, Matos, José Mari, Azamoum (Sergio González, 70’), Agra (Jairo, 60’), Salvi, Alberto Perea (Carrillo, 78’) i Lekic. GOLS:1-0 (1’) Lekic. 1-1 (36’) Javi Puado. 2-1 (41’) Azamoum.ÀRBITRE:Munuera Montero.T.G.:als locals José Mari i Azamoum; i als visitants Rosales i Melendo.PÚBLIC:11.830 espectadors al Ramón de Carranza.

La copa de les oportunitats. Una ocasió per reivindicar-se i buscar més protagonisme en la lliga. Així afrontaven molts jugadors el partit d’ahir contra el Cadis. Roberto Jiménez va sortir retratat i els joves van ser els protagonistes, evitant un naufragi al Ramón de Carranza, on Puado, Pedrosa, Melendo i Álex López van estirar el carro fent un clar pas endavant.

El partit va començar com una nit de terror de Hallowen. El porter només va necessitar 28 segons per fer saltar les alarmes i la taquicàrdia a molts aficionats blanc-i-blaus. El madrileny es va complicar la vida en una passada en curs a Álex López. Lekic, molt atent, va interceptar la pilota i va batre el madrileny. Nervis a les files catalanes. L’Espanyol va intentar refer-se d’aquest calfred. Álex López i Adrià Pedrosa debutaven amb l’Espanyol, i van brillar a la sala de màquines. El mig era a la sala de màquines movent l’equip amb criteri. Adrià Pedrosa anava a la seva. Un dels destacats dels catalans. El lateral esquerre va ser un corcó per banda esquerra. Profund i diabòlic, va donar una gran assistència a Baptistão, però la rematada va tenir la resposta d’una aturada felina de David Gil. Poc després Piatti ho intentava amb un xut franc al cor de l’àrea, que va marxar desviat. L’argentí es va lamentar de la seva errada. La felicitat pel domini parcial de l’Espanyol no va trigar a arribar gràcies a un altre jove: Javi Puado. Era la primera titularitat del davanter, que havia debutat en la primera jornada a Balaídos. Ahir va fer un gol de traca. Es va desfer d’un defensa per traçar amb una sang freda inusual una suau picadeta per sobre del porter. Un gol només a l’abast dels gurmets més exquisits.

L’alegria va durar poc. Una indecisió en defensa de Víctor Sánchez va propiciar el segon gol del Cadis. Obertura del conjunt andalús per la dreta i una rematada celestial de cap per tot l’escaire en què Roberto hauria pogut fer més. Els joves aguantaven l’equip i els veterans feien figa. Dues errades puntuals condemnaven l’Espanyol.

La segona part va començar amb el contratemps de la lesió fortuïta de Naldo. Lluís López va ser el seu relleu. Debut oficial del central del filial amb el primer equip. Lekic va acaronar el tercer, però el seu xut va anar a parar a les mans de Roberto. L’Espanyol va recuperar el domini del partit i Pedrosa, en una internada per l’esquerra, va estar a punt d’empatar. El seu xut va marxar llepant el pal. Rubi se la jugava, i va fer entrar Darder i Borja Iglesias per redreçar el rumb. Puado va tenir una altra immillorable ocasió, però el seu xut va anar al núvols.

Marcador final advers per a un Espanyol que necessitarà guanyar al RCDE Stadium si vol seguir viu en la copa. La millor notícia: la imatge dels joves que han fet un pas endavant. Altres veterans han fet el camí invers i reafirmen l’aposta de Rubi per certs homes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)