Espanyol

L’infortuni persegueix Roberto

Els joves van ser els grans protagonistes a Cadis, però l’altra cara de la moneda se la va emportar Roberto Jiménez. El porter només va trigar 28 segons a rebre un gol per una errada seva en la sortida de la pilota. Fins ara el madrileny ha disputat set partits defensant la samarreta blanc-i-blava amb un balanç de 4 empats i tres derrotes. El porter mai ha pogut sortir victoriós de l’Espanyol i l’infortuni el persegueix tot i que la seva qualitat futbolística està avalada pel seu gran currículum. Sense anar gaire lluny, l’any anterior va ser el millor jugador del Màlaga. Però a l’Espanyol sembla que ha trepitjat merda.

Les xarxes socials no van tenir pietat del futbolista, però Roberto Jiménez es va defensar. “Sempre orgullós de vestir aquesta samarreta!!! Amb ganes del partit de tornada per passar l’eliminatòria amb la nostra gent i continuar gaudint d’una temporada tan il·lusionant. Continuem”. Va deixar clar que espera amb ganes el partit de tornada per continuar vius a la copa i prendre’s la revenja de l’anada i també de fa dos anys, quan va caure eliminat per l’Alcorcón als penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)