Espanyol

Avui, última sessió

Canvi de rutina. Els blanc-i-blaus s’exercitaran el mateix dia del partit i Rubi donarà la llista de convocats en finalitzar l’entrenament

Jugant-se a les nou del vespre i a casa, Rubi encara tindrà un entrenament més per preparar el duel contra l’Athletic. La sessió tindrà lloc aquest matí i el tècnic acabarà de decidir la llista dels 18 jugadors que entraran en la convocatòria definitiva.

“Encara queda un entrenament i no em puc precipitar a l’hora de donar la llista. Si la dono avui [per ahir], demà [avui] es lesiona algú i faig entrar un altre jugador, aquest pensarà que només va convocat perquè s’ha lesionat el seu company”, va explicar el tècnic blanc-i-blau, que, en principi, només té les baixes segures de Naldo i Hernán. Així, amb 20 jugadores disponibles i un Pipa que no va tenir minuts ni en el partit de copa, la llista no ha de presentar gaires sorpreses i tampoc l’onze titular, que només presenta l’única incògnita al carril dret de l’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)