Espanyol

Borja Iglesias situa l’Espanyol segon a la lliga (1-0)

LaLiga. El conjunt blanc-i-blau supera sota la pluja l’Athletic amb el quart gol en tres partits d’el Panda i segueix sense cedir un punt a casa

L’Espanyol ocupa el segon lloc a la lliga. Borja Iglesias està en ratxa i el quart gol en tres partits ha estat suficient per superar l’Athletic 1-0 . Els blanc-i-blaus mantenen la condició de fortí de Cornellà-El Prat, d’on no ha volat cap punt.

La pluja ha marcat la primera part, en què la pressió avançada de l’Athletic ha impedit l’Espanyol fer el joc amb què se sent més còmode. No ha estat fins al tram final de la primera part, en què les cames ja han començat a notar l’esforç. Així, els blanc-i-blaus han començat a trobar vies per sortir a la contra. El primer avís ha arribat amb Sergio García, però la remata li ha sortit de pardal. En el minut 41, en canvi, Baptistao ha engegat la moto, ha obert la pilota a l’esquerra i la centrada de Dídac ha trobat el cap de l’enratxat Borja Iglesias en l’1-0. L’Athletic ha mirat de replicat d’immediat amb una acció individual d’Iñaki Williams, que s’ha escapolit de tres rivals abans de treure una canonada al pal. I encara hi ha hagut un xut final de Raúl García des de fora l’àrea que Diego López ha rebutjat amb dificultats.

L’Espanyol ha iniciat la segona part perdonant el 2-0. Darder ha robat la pilota al mig del camp i ha arrencat cap a la porteria contrària, obrint la pilota a la dreta a Sergio García, que ha mirat de superar el porter per dalt. Massa creuada. El partit s’ha trencat i el gol podia caure de qualsevol banda. Els blanc-i-blaus han tingut una altra opció molt clara amb una contra de Piatti, passada de la mort a Darder que s’equivoca volent retallar enlloc de rematar. Acaba tocant creuat i Borja Iglesias arriba forçat i no pot empènyer l’esfèrica , enviant-la al lateral de la xarxa. Els catalans han acabat tancats, sense que l’Athletic hagi gaudit d’ocasions clares.