Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Estem contents i gaudint el moment”

Rubi no podia estar més content després del cinquè triomf a casa. “Estem molt contents i gaudint el moment. Els números estan dient que som un equip fortíssim a casa i només ens han fet un gol”, va indicar per deixar clar que la victòria no havia estat fàcil. “L’Athletic ens ha posat les coses difícils, i és el que més ens ha incomodat a casa, però amb el primer gol s’ha obert el partit i ens ha faltat tancar-ho amb el segon quan hem tingut ocasions bastant clares.” Enmig de l’eufòria ja li preguntaven per lluitar per la lliga. “Si estem aquí dalt en la jornada 30 anirem a buscar el títol. Ens costa molt guanyar els partits. L’ambició sempre la tenim, però no m’atreveixo a respondre que sí. Anem amb l’ambició partit a partit. Ja sé com va tot això: perdem dos partits i tot s’oblida.”

El tècnic també va tenir paraules per al golejador de la nit, Borja Iglesias, que ja ha fet sis dianes en onze partits.“Està seguint el que tocava. Li havíem de donar un temps, i està amb uns números espectaculars”, i també es referia al paper de David López i Mario Hermoso. “Si estem segons i rebem pots gols això vol dir que estem davant d’un dels millors centrals de la categoria, però això és un treball de tots.

El tècnic de l’Athletic Club, Eduardo Berizzo, suma deu jornades sense guanyar amb l’Athletic Club, una situació mai vista en els 120 anys de la història del club basc. L’argentí va ser qüestionat per aquesta delicada situació del seu equip i el seu futur a la banqueta. “És preocupant no poder fer el joc que volem desenvolupar. El partit era nostre, i un error defensiu ens va fer perdre el partit. Em sento capaç de revertir la situació. No sabem transformar les ocasions.”

TÍTOL DE LLIGA?

“Si estem aquí dalt en la jornada 30 anirem a buscar el títol. Ara no és el moment”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)