Espanyol

Dídac Vilà: “Les coses estan sortint espectaculars”

Bonança blanc-i-blava. L’Espanyol està instal·lat en la segona posició de la taula i la plantilla només té en ment mantenir aquest bon moment de forma. “El sostre? No sé on arribarem. Volem aconseguir el màxim d’alegries possibles”

Dídac Vilà s’ha erigit com a portaveu de l’Espanyol aquest matí i ha valorat el moment que viu l’equip instal·lat en la segona posició de la taula. “Estem molt contents, les coses estan sortint espectaculars i tan de bo puguem seguir així molt de temps” i no sap fins on pot arribar l’equip. “El sostre? No sé on arribarem. Volem aconseguir el màxim d’alegries possibles”, ha confessat el mataroní amo i senyor del lateral esquerre de l’equip. “És un dels meus millors moments, n’he tingut d’altres però estar en la segona posició i jugar tots els minuts és un moment boníssim” i tenia explicació al perquè del seu canvi d’un any a un altre. “La confiança d’un entrenador, la continuïtat i el joc alt de l’equip això fa que tu, individualment, també creixes. Hi han jugadors que tenen molta personalitat i està solucionant molts partits. Ho veiem tots”

L’Espanyol s’ha configurat en un equip temible a casa. Ha fet del RCDE Stadium un fortí guanyant el cinc partits disputats i només encaixant un gol. “Des de Borja a Diego tothom està treballant a mort i amb pilota tots ens oferim i així s’explica el perquè de la defensa” i ha afegit .“No hem de donar cap pilota per perduda fins el minut 90 i després tenir encert i una mica de sort que també és important” per mantenir aquest nivell alt de rendiment. Una situació de dolçor que Dídac Vilà espera que tingui una recompensa amb una convocatòria de Luis Enrique amb la selecció espanyola. “Ara mateix tenim molts companys que estan rendint a un alt nivell i esperem, que com a mínim, un d’ells pugui anar-hi”.

Naldo, un mes de baixa.

El central brasiler ha passat aquest matí unes proves mèdiques per afinar més el diagnòstic de la lesió que es va fer al Ramon de Carranza el dijous. L’exploració ha revelat que el central té una lesió de grau dos a la musculatura isquiotibial de la cama esquerre.

D’altra banda, Mario Hermoso no s’ha entrenat amb la resta del grup per un cop a les costelles que es va fer en el partit d’ahir davant l’Athletic club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)