Espanyol

Hermoso, pendent de Luis Enrique

El seleccionador d’Espanya, Luis Enrique, donarà aquest matí la llista de convocats per als pròxims compromisos internacionals de la roja. L’asturià va estar present a la llotja del RCDE Stadium dilluns veient en directe els deixebles de Rubi. Són diversos els futbolistes que podrien anar convocats i el que té més possibilitats és Mario Hermoso. Luis Enrique té problemes en defensa i un dèficit de centrals esquerrans. El madrileny, per rendiment i perfil, encaixa a la perfecció en el que busca el seleccionador. Tot indica que avui el central estarà en la llista dels 23 convocats i posarà a fi a una sequera de tres anys sense cap futbolista blanc-i-blau amb Espanya. L’últim va ser Marco Asensio i, anant una mica més enrere, Kiko Casilla.

Altres futbolistes que també podrien entrar en la crida de l’asturià són Sergi Darder, David López o Borja Iglesias. El gallec està en un moment dolç i ha marcat quatre gols en els últims tres partits. I és que el rendiment de molts futbolistes de l’Espanyol no ha passat desapercebut a Luis Enrique, que sol tenir molt en compte l’estat de forma dels jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)