Espanyol

Hermoso: “És un premi a com està l’Espanyol”

Seleccionat. El central, convocat per primera vegada amb la selecció espanyola, no amaga la seva felicitat. “És una de les coses màximes a què pot aspirar un futbolista” i espera que aviat l’acompanyin més companys en futures convocatòries

Mario Hermoso ha estat una de les gran novetat de la llista del seleccionador estatal, Luis Enrique. L’asturià ha cridat per primera vegada al central de l’Espanyol pels partits internacionals davant de Croàcia del 15 de novembre, de la UEFA Nations League, i l’amistós contra Bòsnia del 18. La presència del madrileny posa fi a una sequera sense internacionals blanc-i-blaus a la roja. L’últim va ser Marco Asensio convocat al maig del 2016. El bon moment de l’Espanyol, segon a la lliga, no ha passat desapercebut per Luis Enrique. El tècnic asturià estava a la llotja del RCDE Stadium dilluns veien en directe la victòria dels periquitos davant l’Athletic. El seleccionador només ha cridat a un futbolista de l’Espanyol però tenia en la llista interna de preseleccionats, al marge del madrileny, a Borja Iglesias, Darder i David López.

Mario Hermoso ha comparegut aquest matí per valorar la seva primera convocatòria com a internacional. El madrileny no podia amagar la seva felicitat. “És una de les coses màximes que qualsevol esportistes pot aspirar: representar al teu país. És un premi a com està l’Espanyol i espero que en les properes convocatòries puguin venir altres companys” i ha deixat clar que aquest moment és “una recompensa al treball que fem a diari i un motiu d’alegria. Els companys s’ha sentit orgullosos. L’equip està en un gran nivell i participar en una convocatòria és una cosa magnífica”. Ha dit un Hermoso que ha deixat entreveure la seva emoció. Abans d’entrar en sala de premsa, la primera trucada ha anat pels pares. “Estan molt feliços i volia compartir aquest moment amb ells”.

El central també ha compartit el que li ha dit el tècnic, Rubi. “M’ha felicitat per la convocatòria i m’ha dit que segueixi fent el que he fet i cregui en mi mateix” i ja tenia el cap ficat en el partit del Sánchez Pizjúan de diumenge. “Hem de donar un altre cop a Sevilla i guanyar. Ara això és el principal aquesta setmana”.

El futbolista també ha aprofitat per tancar la seva possible sortida al Madrid que tan s’ha rumorejat. “Ja ho vaig deixar clar fa temps. Estic content i feliç aquí i la temporada que portem és envejable. Tenim un grup excepcional i això no s’em passa pel cap a dia d’avui”. I ha posta la mirada en la seva evolució en l’any i mig que porta a l’Espanyol “Va arribar un jugador desconegut per la gent, per l’afició i la premsa però la meva mentalitat mai ha canviat. La meva opció de venir aquí mai va ser arribar per arribar a passar el temps. Vaig arribar amb ambició i ganes de fer-me un lloc. Era inexpert però de bons consells m’he fet un lloc i si tens una bon cap de mentalitat això també ajuda” i ha destacat el paper de David López.“David ha estat una de les persones que més m’ha ajudat i m’ha corregit molt posicional i tàcticament. Tenim molt bona relació i acostumem a tenir moltes xerrades abans, durant i després del partit per corregir coses. Sempre que tens un bon conseller al teu costat tot ajuda i david és un d’ells” i ha tornat a insistir en el fet de caure a l’Espanyol. “Una de les meves característiques era ser ambiciós: no m’agrada ni posar-se sostre ni que m’el posin. L’Espanyol m’ha donat l’oportunitat de jugar a primera i després d’un any complicat el futbol de Rubi en beneficia molt i era el millor per mi. Només he de donar les gràcies”.

Ara espera que el seu acoblament a la selecció espanyol sigui fàcil. “És la mateixa filosofia que a l’Espanyol. Un joc vistós amb pilota i sense i anticipació. Fer una defensa forta i amb una sortida neta de pilota. El joc de la selecció s’assembla molt al de l’Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)