Espanyol

El Madrid rumia el seu fitxatge

L’aficionat de l’Espanyol té una por compartida: que Mario Hermoso marxi al Madrid. El club blanc encara no sap què farà, però té el 50% dels drets econòmics del futbolista. Mirant la plantilla blanca tot fa indicar que no faran el pas en el mercat d’hivern. Els de la Castellana tenen quatre centrals en nòmina: Sergio Ramos, Varane, Vallejo i Nacho. La posició està ben coberta, però la progressió d’Hermoso el fa estar en l’aparador pel seu perfil esquerrà. El futbolista no pensa en això i la seva intenció és acabar la temporada en l’Espanyol, amb el qual té contracte fins al 2020 i una clàusula de 40 milions. Però el Madrid el pot repescar per 7,5 milions d’euros. Inicialment la quantitat que figurava en el contracte de compra era de 15 milions, però en l’últim moment es va rectificar a la meitat. Un canvi motivat per la meitat dels drets que tenen els blancs i per evitar confusions.

El preu és molt llaminer per al Madrid i una veritable ganga vista la progressió del central. En cas que hi hagi una fugida al gener o a l’estiu, el recanvi seria Víctor Ruiz del Vila-real que acaba contracte amb els grocs al juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)