Espanyol

J.Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Teníem la pilota i veia a prop el segon”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, no podia estar content de l’actuació del seu equip. L’Espanyol va encaixar dos gols: el primer de córner i el segon després d’un rebot i una bona desmarcada de Ben Yedder. Dos gols en dues accions aïllades però no precisament fruit de l’empenta ofensiva d’un Espanyol que va voler ser protagonista. “No marxem satisfets amb aquest resultat”, va admetre el tècnic blanc-i-blau, conscient que una victòria al Sánchez Pizjuán podia ser clau per donar un cop sobre la taula. El partit no va estar exempt de polèmica amb un possible penal de Sergio García que hauria capgirat el guió del partit. El VAR no va entrar en escena i Rubi es va mossegar la llengua: “No ho he vist. És molt senzill: o s’ha tirat o és falta. Però era a l’àrea petita. El que tinc clar és que el defensa no toca pilota. Si s’ha entès que no hi havia penal, ho acceptem amb esportivitat”, deia Rubi, que explicava la valentia del partit. “Si fem com a Valladolid direm que hem posat l’equip enrere i si fem com avui [ahir] podem perdre. Sempre faré el que cregui més convenient per a l’equip: sempre anem a guanyar. Teníem la pilota i veia a prop el segon.” I tenia molt clara la lectura del partit: “L’equip està competint en aquestes posicions i sabem que hi ha transatlàntics que venen al darrere, però no som inferiors a ningú i veurem quant aguantem.” I destacava el poder del Sevilla: “Ha estat un partit molt obert amb equips que han buscat la porteria rival. El gol del córner ens ha fet molt mal. El Sevilla té un equipàs. Surti qui surti és un gran jugador.”

Pablo Machín, tècnic del Sevilla, destacava la remuntada: “Davant les adversitats creixem. Hem tingut molts infortunis i ha estat una victòria de tots. L’afició ens ha animat com a mai. El gol va ser un cop dur i hem capgirat el marcador.”

EL GUIÓ

“Sempre faré el que cregui més convenient per a l’equip: sempre anem a guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)