Espanyol

ESPANYOL

JAVI LÓPEZ

“Ens tenen respecte”

Javi López.Té clar que el bon moment de l’Espanyol fa que els rivals afrontin els duels de manera diferent. “Acostumen a fer canvis, però tenim diversos registres per fer mal en un partit”

Javi López va valorar ahir el bon moment de l’Espanyol per joc i resultat. “És cert que els rivals fan més canvis quan juguen contra nosaltres. Això demostra el respecte que se li té, a l’Espanyol. Tenim molts registres per fer mal en un partit”, deia el capità, que va lamentar la manca de punts a domicili. “Quan ens posem al davant hem de tenir la capacitat per tancar el partits. Treballarem perquè això passi”, va reblar el defensa durant la presentació del nou patrocinador del club: Skoda. La marca automobilística ha signat un contracte de dos anys amb l’Espanyol i posarà a disposició de la plantilla i el cos tècnic 40 vehicles. En l’acte de presentació, fet a l’RCDE Stadium, hi van participar els cinc capitans de l’equip, Javi López, Víctor Sánchez, David López, Sergio García i Esteban Granero; el tècnic, Joan Francesc Ferrer, Rubi; el vicepresident, Carlos García Pont, i el director de vendes de Skoda, Carlos Calatayud, que va remarcar que l’Espanyol i la seva marca comparteixen valors com ara “humilitat, treball i ambició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)