Espanyol

David López i l’efecte contagi

Elogiat. Convertit en un referent del club i peça clau per a Rubi, els seus companys s’han beneficiat de la intel·ligència tàctica del santcugatenc . “És una de les persones que més m’ha ajudat”, reconeix Hermoso

Superat gairebé el primer terç del curs, l’excel·lent rendiment de l’Espanyol de Rubi ha permès constatar una millora evident en diversos aspectes del joc. Únic equip de primera que ha resolt tots els seus compromisos a casa amb victòria, la gestió del preparador maresmenc ha permès formar un vestidor tremendament implicat l’ambició del qual no sembla tenir límits a hores d’ara. Cinquè classificat a tres punts del lideratge a còpia de practicar un joc vistós i atractiu per a l’espectador, el magnífic rumb que ha agafat l’equip no s’entendria sense la solidesa defensiva exhibida fins ara per la parella de centrals formada per David López i Mario Hermoso.

Convertit per mèrits propis en un dels futbolistes de referència del club i peça essencial en els esquemes de Rubi, la renovació del defensa santcugatenc el passat estiu s’ha revelat fonamental en el gir copernicà que està experimentant el club aquesta campanya. Ferm en el joc aeri, segur en la sortida de pilota i amb un lideratge fora de dubtes, David López abandera el salt competitiu experimentat per l’equip aquest any fent gala d’una qualitat i una consistència que li permeten fer millor qui juga al seu costat. “David ha estat una de les persones que més m’han ajudat i m’han corregit. Tenim molt bona relació i solem fer moltes xerrades abans, durant i després dels partits per corregir coses. Tenir un bon conseller al teu costat ajuda i David és un d’ells”, va expressar fa pocs dies Mario Hermoso poc després d’estrenar-se en una convocatòria amb el combinat estatal. No li sobren motius al central madrileny a l’hora de lloar el paper del seu company, present en la llista dels cinquanta preseleccionats de l’última convocatòria de Luis Enrique i amb el qual forma actualment una de les millors parelles de defenses de la lliga.

Pluja d’elogis

“Tots els jugadors que estan en la zona d’influència de David en surten beneficiats. És un jugador molt intel·ligent i és un dels futbolistes amb més capacitat tàctica amb qui he jugat. És un fora de sèrie. Espero que li arribi el premi de la selecció perquè s’ho mereix. Fa tres temporades que juga a un alt nivell i en la pròxima haurien de ser-hi ell i Mario”, va destacar a aquest diari el capità Javi López, el tercer membre d’una línia defensiva que és a hores d’ara la quarta menys golejada del campionat, amb deu gols encaixats en dotze jornades.

Intel·ligent tàcticament i amb una capacitat notable per llegir els partits, David López ha sabut adaptar-se a meravella a tots els companys amb els que ha compartit l’eix, com és el cas del mateix Hermoso, Duarte i Naldo el curs anterior o amb Diego Reyes fa dos anys. “Està fent una temporada espectacular, ho corregeix tot, està al màxim nivell i és un dels millors de la categoria”, va subratllar Rubi, protagonista com David López a l’hora de saber maximitzar el valor dels que l’envolten.

LA FRASE

Tots els jugadors que estan en la zona d’influència de David en surten beneficiats
Javi López
capità de l’espanyol

LA DADA

10
gols
en dotze jornades ha encaixat l’Espanyol, actualment el quart conjunt menys golejat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)