Espanyol

Hermoso debuta i torna sa

Titular contra Bòsnia. El central blanc-i-blau va sortir des de l’inici en l’onze de Luis Enrique i va rellevar així Asensio com a blanc-i-blau internacional amb ‘la roja’. Va jugar els 90 minuts

Entre la il·lusió i la intranquil·litat. Així va viure l’Espanyol el debut de Mario Hermoso amb la selecció espanyola. D’una banda, la titularitat del central és un premi per a la seva progressió meteòrica i el bon moment de forma tant d’Hermoso com de tot l’equip blanc-i-blau, però amb Duarte i Naldo fora de combat una lesió del central hauria complicat molt les coses a Rubi en l’eix de la defensa. Per sort, però, el madrileny va disputar els 90 minuts en la victòria d’Espanya contra Bòsnia i Hercegovina (1-0) i tornarà a Barcelona sa i estalvi i amb la moral pels núvols.

L’última vegada que un futbolista va jugar amb la selecció estatal vestint la samarreta de l’Espanyol va ser fa tres cursos, el maig del 2016, quan Asensio, aleshores cedit pel Madrid, va debutar en un amistós, curiosament també, contra Bòsnia. El mallorquí també va ser present ahir en l’onze inicial, mentre que un altre exfutbolista blanc-i-blau, en aquest cas el porter Pau López, va gaudir d’uns minuts que van suposar el seu debut amb la selecció absoluta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)