Espanyol

Hermoso debuta amb la selecció espanyola

Futbol. El central de l’Espanyol ha jugat els noranta minuts en la victòria del combinat estatal contra Bòsnia i Hercegovina

Mario Hermoso ha jugat els noranta minuts en el seu debut amb la selecció espanyola. El central de l’Espanyol ha estat titular en l’amistós entre Espanya i Bòsnia i Hercegovina en què el combinat que dirigeix Luis Enrique ha guanyar per 1-0 amb un gol del també debutant Brais Méndez.

Després del partit, Hermoso ha assegurat en declaracions a TVE que no hauria pogut tenir un millor debut. “És un somni, el debut esperat perquè hem guanyat i deixar la porteria a zero”, ha assegurat el futbolista blanc-i-blau, que va desvetllar que Luis Enrique li ha dit abans del matx “que mostri les condicions que m’han fet arribar fins aquí, que exploti les meves virtuts i treballi per corregir defectes”.

Espanya, fora de la final a quatre

La selecció espanyola, d’altra banda, ha quedat fora de la final a quatre de la Nations League després de la victòria d’Anglaterra davant Croàcia aquesta tarda. La final a quatre també la jugaran Portugal i Suïssa, que ha golejat Bèlgica. El quart equip serà Holanda o França.