Espanyol

Granero: “Si imposem el nostre estil el rival ens dona igual”

Granero. Minimitza la força del Girona a domicili “és una estadística circumstancial” però destaca la seva personalitat. Avisa que l’Espanyol d’ara no té res a veure amb el de l’any passat

Esteban Granero ha comparegut aquest matí en sala de premsa. El madrileny ha valorat el debut d’Hermoso amb Espanya. “Individualment ens posa contents i orgullosos. Mario s’ho mereix per la seva determinació i la feina que està fent. Sempre intenta millorar, té fam i no para d’aprendre. Espero que torni amb molta benzina perquè ara ens venen nous reptes. Al club li ve molt bé que hi hagi jugadors a la selecció Espanyola. Hi han molts jugadors que no paren de créixer i el normal és que hi hagin un o més”.

El madrileny ha assenyalat que l’Espanyol torna a la lliga amb “amb la màxima confiança” tot i la derrota al Pizjuán. “Ara ens ve el girona i és un repte gran on centrem totes les nostres energies”. Ha deixat clar quin és el nivell d’optimisme de l’equip. “Amb fam i il·lusió es pot amb tot. Les situacions incòmodes és quan costa guanyar. Ara cal mantenir-se en aquesta inèrcia i d’això s’encarrega el cos tècnic per no baixar. El símptoma principal és veu com entrenem. Tenim una plantilla amb capacitat de donar un pas cap endavant. Des del meu punt de vista no tinc dubte que estem tots preparats per defensar la situació en què estem i atacar posicions de més amunt”.

El migcampista també ha deixat clar que l’Espanyol de l’any passat, que va perdre a casa, no té res a veure amb l’actual. “Va ser un mal partit i ara han canviat moltes coses tan per ells com per nosaltres. Anirem pel partit de manera positiva per la nostra dinàmica. Allà (a Montilivi) ens vam emportar una victòria en un partit irregular. És un partit especial per l’afició però anem amb la mateixa responsabilitat que qualsevol altra” i té clar el camí a seguir: “La clau és incidir en el nostre joc i no preocupar-nos del rival. Si imposem el nostre estil el rival ens dona igual”. i ha minimitzat el fet que els gironins són l’únic equip que no ha perdut a domicili de la lliga. “Això demostra la seva personalitat però les estadístiques són circumstancials. Això acaba de començar i els equips acostumen a treure més punts a casa que a fora”.

Per últim, ha parlat del moment de Borja Iglesias i la necessitat de que tot l’equip l’acompanyi amb gols.“Abans li deiem a Borja que fiqués gols i ara li volem treure. Ell té marge de millora encara. Esperem que el nivell de Borja es mantingui. És important que tot l’equip participi i més per la nostra forma de jugar sempre anem a buscar el 2-0. Tenim que aportar tots una mica més i cal entrenar-ho i tenir-ho al cap i ho estem fent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)