Espanyol

La defensa mitiga les baixes

Lesió. Óscar Duarte ha treballat sobre la gepa i la seva evolució és bona. L’internacional només té una irritació amb edema en una antiga cicatriu i no es descarta que entri en la llista de convocats per al partit de diumenge contra el Girona

“La lesió de Duarte és una mala notícia”, assegurava Joan Francesc Ferrer, Rubi, divendres. Les notícies que arribaven de la concentració de Costa Rica no eren bones. Les primeres exploracions apuntaven a un trencament fibril·lar seriós. Una baixa de consideració a la qual s’afegia la de Naldo de fa dues setmanes, que continua recuperant-se d’un trencament fibril·lar. Un fet que deixava la defensa blanc-i-blava curta de centrals amb només Mario Hermoso i David López. L’evolució de les últimes 48 hores ha rebaixat la preocupació. El Mae només té una irritació amb edema en una antiga cicatriu i ahir va fer treball individual sobre la gespa, al costat de Naldo, fins a l’extrem que no es descarta que pugui estar a punt per al partit de diumenge contra el Girona.

No obstant això, Rubi ha cridat Lluís López, el central de l’Espanyol, que es va exercitar amb el primer equip tot i que va fer treball de recuperació després de jugar diumenge contra el Vila-real B. Rubi va mantenir una xerrada arran de gespa amb Lluís López i li va donar diverses instruccions. El tècnic blanc-i-blau no ha pogut disposar de tota la plantilla ja que estaven absents Hermoso, que es va estrenar amb Espanya diumenge i tornarà avui, i Marc Roca i Roberto Rosales, que tornaran demà després de disputar els últims compromisos internacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)