Espanyol

Javi López i el factor emocional

El capità. Ja pensa en el duel amb el Girona. “És un derbi, sabem la importància que tenen i el contingut emocional”, diu, alhora que espera que enguany sigui per als blanc-i-blaus

Javi López ha estat un dels padrins de la segona edició de la cursa Barcelona en marxa contra el càncer, que es farà el 2 de desembre a la Ciutat Comtal. Aprofitant l’acte, el capità blanc-i-blau s’ha referit al duel contra el Girona de diumenge. “És un derbi, sabem la importància que tenen i el contingut emocional. El partit és a casa nostra, l’any passat no ens va anar bé, i ara esperem que el resultat caigui del nostre cantó.”

D’una altra banda, el capità també es va referir a les paraules del director del futbol professional, Rufete, sobre la necessitat de vendre jugadors per trobar l’estabilitat econòmica. Una porta oberta a una sortida al mercat d’hivern. “En les darreres temporades hem venut per arribar a l’estabilitat econòmica i ha de ser així perquè ho necessita el club. Al final sempre hi haurà onze jugadors defensant la samarreta. N’hi ha molts que volen defensar-la i l’equip continuarà”, diu el capità blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)