Espanyol

Dídac càrrega contra Stuani i el VAR

Calent. El mataroní no entén perquè el davanter del Girona no va ser expulsat per la seva acció amb el davanter gironí. “No ho entenc, es pot revisar. L’any passat ja li va trencar el nas. Sempre hi han tanganes i dona cops a destemps”

Dídac Vilà ha comparegut aquest matí a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. El mataroní s’ha mostrat indignat pel joc d’Stuani i la seva acció amb David López. “Deixa el colza enrere, hi ha agressió. Ha de ser vermella no ho entenc perquè es pot revisar. Ja sabem com és. L’any passat ja li va trencar el nas i en la tornada també li va donar un cop. Sempre hi han tanganes i dona cops a destemps”, ha afirmat el lateral de manera rotunda carregant contra l’uruguiaià i, de retruc, també contra el VAR. “Es veu clar i és un jugador que sempre dona cops a destemps i sense lògica alguna”. Aquesta acció, segons al jugador, segueix alimentat la desafecció de la plantilla amb el VAR. De fet, l’Espanyol és un dels equips més perjudicats i no descarta que hi hagi una queixa formal des del club. “Això ho decidiran des de dins i segurament ho estaran parlant”.

D’altra banda, el lateral també ha parlat del partit “En tres minuts Stuani les fica i el partit canvia. Després, tot s’ha de dir, que Bounou en treu cinc a la ratlla”. El defensa, que ho ha jugat tot en lliga, ha destacat que “va ser un partit molt intens i tots els jugadors van corre un quilometre més per posició i això al final es nota. També ha assenyalat que els va faltar “moure més la pilota de cantó a cantó” per desgastar al Girona. Malgrat les dues derrotes consecutives, el mataroní segueix fidel als preceptes inicials d’ambició. “Era un partit per posar-nos en una posició més bona però seguim amb el mateix discurs” i ha continuat amb el seu aire positiu. “Sempre que perds és un pal. Aquí perdem i el que volem és guanyar de nou contra el Getafe i anirem a per tots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)