Espanyol

Volen tornar a alçar el vol

La prèvia. L’Espanyol de Rubi visita el Coliseum, on no guanya des de l’any 2013, conjurat per recuperar el camí del triomf i la regularitat després de les derrotes contra el Sevilla i el Girona

El camí comença a fer pujada per a l’Espanyol. Truncada la seva excel·lent dinàmica de resultats, les dues derrotes consecutives encaixades per primer cop aquest curs suposen per al conjunt de Rubi afrontar un context a hores d’ara del tot desconegut. Dues ensopegades, contra el Sevilla i el Girona, que, lluny de fer saltar les alarmes, no han soscavat gens la moral d’un equip que s’aferra a la bona imatge oferta en els dos compromisos. Així, la visita aquesta tarda (18.30 hores) a un territori hostil, el Coliseum Alfonso Pérez, on l’Espanyol tan sols ha guanyat un partit en les darreres cinc visites, s’albira clau per redreçar el rumb i recuperar d’aquesta manera la regularitat exhibida fins ara. “L’equip m’ha demostrat que té capacitat per superar situacions complicades. Estem en una posició privilegiada i la volem mantenir. Sempre és important reaccionar ràpidament perquè no hi hagi dubtes, però, per mi, que un equip vagi cinquè en la tretzena jornada vol dir que ha fet moltes coses bé”, va destacar Rubi, ferm amb el seu habitual discurs competitiu i ambiciós.

D’aquesta manera, no sembla que la baixa d’un puntal com Sergio García ni la d’última hora de Marc Roca a causa d’una gastroenteritis preocupin gaire el preparador de Vilassar de Mar. “Hem d’estar preparats, no podem transmetre la idea que, si falta un determinat futbolista, es trastoca tot”, va etzibar. En aquest sentit, tot i la proximitat del duel de copa contra el Cadis i el derbi contra el Barça, Rubi va posar el focus en el duel contra el Getafe, club cap al qual es va desfer en elogis. “És més que un equip intens, molt competitiu i que lluita i va al límit. És molt més perquè està molt ben treballat i molt ben plantat al camp amb el seu 4-4-2. El nivell dels seus futbolistes és molt interessant.”

Un Coliseum encès

Amb més urgències que el seu rival es troba el Getafe de Bordalás. La polèmica viscuda en la darrera jornada a San Mamés, on l’equip madrileny es va veure clarament perjudicat després que el VAR no revisés un possible penal a Jaime Mata en el temps afegit, ha encès els ànims del club i d’uns aficionats que, amb el suport dels seus jugadors, duran a terme un acte de protesta per aquella decisió. “Tinc molt de respecte per la nostra afició i donaré suport a qualsevol iniciativa que impulsi. L’afició del Getafe sempre ha estat un exemple de tot”, va destacar Bordalás, caut davant la visita de l’Espanyol. “Està fent un gran campionat, té jugadors importants i estan jugant molt bé.”

LES FRASES

L’equip m’ha demostrat que té capacitat per superar situacions difícils. Estem en una posició privilegiada i volem mantenir-la
L’Espanyol està fent un gran campionat, té jugadors importants i estan jugant molt bé
José Bordalás
entrenador del getafe
Hem d’estar preparats, no podem transmetre la idea que, si falta algú, es trastoca tot
Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)