Espanyol

El rentat de cara de Rubi

Metamorfosi. L’Espanyol torna avui al Coliseum, escenari on fa poc més de set mesos Quique Sánchez Flores va criticar durament l’equip afirmant que “potser no donem per a més”

Més enllà de la importància dels tres punts que hi ha en joc al Coliseum, el duel contra el Getafe no serà un compromís més per a la plantilla blanc-i-blava. La derrota per la mínima encaixada el curs anterior a mans de l’equip madrileny deixava una de les frases que encara avui ressonen al vestidor. “A vegades arriben les nostres limitacions, ens mirem al mirall i ens adonem que potser no donem per a més. Hem d’assumir la realitat i continuar empenyent”, va declarar un Quique Sánchez Flores que, una jornada després, acabaria sent acomiadat després de perdre a casa contra l’Eibar.

Així, del discurs trist i carregat de pessimisme del madrileny ara fa set mesos, s’ha passat al discurs ple d’il·lusió i optimisme de Joan Francesc Ferrer, Rubi. Una autèntica metamorfosi produïda gràcies al preparador maresmenc, arquitecte d’un nou Espanyol tremendament ambiciós i competitiu, que ha experimentat una transformació inequívoca d’un curs a l’altre, en tan sols set mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)