Espanyol

L’Espanyol cau a la trampa del Getafe (3-0)

LaLiga. El conjunt de Rubi encadena la tercera derrota consecutiva amb una segona part per oblidar

L’Espanyol ha encadenat la tercera derrota consecutiva en caure a Getafe per un contundent 3-0. Els madrilenys han aconseguit que en el partit no hi passés res i la segona arribada ha comportat el primer gol ja a la segona part. Una greu errada de Mario Hermoso i un rebot han comportat la golejada.

L’Espanyol ha tingut molts problemes per escapolir-se de la manera de jugar del Getafe, que li ha pres la pilota i ha trobat per on fer mal: la banda de Javi López. Els blanc-i-blaus han necessitat gairebé mitja hora per començar a sentir-se una mica còmodes i tan sols han tingut una arribada amb cara i ulls amb una acció de Borja Iglesias, que ha deixat la pilota a Piatti i la rematada de l’argentí ha anat fora.

La segona part ha arrencat amb la il·luminació de protagonista. El Getafe estrenava llums i han fallat fins al punt que Mateu Lahoz ha aturat el partit cansat de veure com s’encenien i s’apagaven. I a l’Espanyol se li han fos aleshores els ploms. Era el minut 50 i un més tard Diego López ha exercit de Salvador després que Amath tornés a castigar Javi López. En el 55’, passada llarga, Jorge Molina que li guanya la partida a Duarte amb massa facilitat i supera l’estirada del porter gallec en2-0. l’1-0. Sense marge per pair el cop, Mario Hermoso ha arriscat massa, li han pres la cartera i Mata només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa per fer el segon.

La derrota s’ha tornat encara més dolorosa quan en el 79’ Antunes ha trobat espai i el xut des de fora l’àrea ha acabat sent el 3-0 després de tocar l’esquena de David López.