Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“No estic satisfet amb ningú”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, ha estat molt clar en la roda de premsa després de la dura derrota contra el Getafe. “Hem fet un partit molt fluix i hauríem d’haver fet un pas endavant. No estic satisfet amb ningú, començant per mi”, ha reblat el tècnic, que hi ha afegit: “En defensa no teníem complicacions i m’hauria agradat veure un Espanyol més valent.” Rubi tenia clar que les baixes de Sergio García i Marc Roca no eren excusa per a la derrota: “Era més una qüestió de bloc que de noms. La idea era que nosaltres tinguéssim més la pilota. Ens hem contagiat massa del seu joc i no hem tingut circulació de pilota. No hem tingut aquell punt d’ambició d’anar a guanyar el partit i en aquests duels t’has de situar al davant perquè els crees problemes.”

Ara Rubi està més pendent de rectificar l’hemorràgia defensiva: vuit gols en tres partits. “Em preocupa perquè havíem començat la casa pel darrere i ara no estem bé. Haurem de moure peces. Em dol molt perquè no hem tingut la possibilitat de guanyar, però ara m’aixeco amb tota la força del món. Hem de tenir gent valenta amb la pilota i millorar l’aspecte defensiu. Tampoc ha volgut criticar gaire Mario Hermoso: “És més un error en el control, però hem de buscar la gent més preparada i valenta.” I ara sap que el partit de copa contra el Cadis és clau: “El que tenim de bo és que hi ha el partit del Cadis i hem de recuperar sensacions i confiança, que la necessitem. Avui [per ahir] no hem tingut cap sensació bona.”

MALES SENSACIONS

“Hem fet un partit molt fluix i hauríem d’haver fet un pas endavant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)