Espanyol

Chen es nega a una venda

Junta d’accionistes. El president blanc-i-blau es mostra rotund sobre la possibilitat de desprendre’s de l’Espanyol. “No hem planificat ni se m’ha passat pel cap vendre el club”

Chen Yansheng ha estat clar, aquest matí, en la Junta d’accionistes de l’entitat on ha assegurat amb rotunditat que no pensa desprendre’s de l’Espanyol. “He llegit rumors en premsa de què el club està en venda però vull transmetre que no hem planificat ni se m’ha passat pel cap vendre el club”, ha reblat el dirigent que ha afegit: “Pot ser que el club necessiti més injecció econòmica però això no es vendre el club. Aquesta injecció de capital la puc fer jo mateix o d’altres socis. Estic obert a una ampliació de capital però no una venda del club”. El mandatari ha insistit que la seva aposta és a llarg termini. “Volia remarcar que la nostra inversió a l’Espanyol no ha canviat. És estable i a llarg termini tot i que ens hem trobat amb obstacles però els anem superant”, en referència a les limitacions del govern xinès en inversions esportives.

D’altra banda, també ha estat qüestionat per la davallada de les accions del Grup Rastar en borsa. “La fluctuació del mercat financer és normal. Però si ho veiem, des del primer dia que vam entrar en la borsa, el valor s’ha duplicat” i ha matisat que “El valor d’una cotització només afecta al que compra. A nosaltres, el negoci és de certa estabilitat i creixent en facturació”.

Estadi lliure de fums.

L’anècdota ha arribat després d’una pregunta per fer del RCDE Stadium un estadi lliure de fum. “Aquesta proposta és molt bona hi ho dic jo que soc un fumador. Sent fumador sempre busco excuses per deixar de fumar. A la llotja presidencial sempre hi ha un cendrer. L’Esport es fa per millorar la salud però fumar és el contrari,. Tot i això fumar a l’estadi forma part d’aquesta tradició”, ha dit el president deixant per més endavant la prohibició de fumar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)