Espanyol

“Hem de veure el millor Espanyol”

Confiat. Rubi fa una crida a la calma en la prèvia contra el Betis. “Ens estem martiritzant massa”, ha explicat el tècnic maresmenc

Immers en la pitjor crisi de joc i resultats en el que portem de temporada, l’Espanyol de Rubi afronta el duel contra el Betis amb la necessitat de recuperar el camí del triomf i tallar així amb una ratxa de quatre derrotes consecutives. “Que és important per trencar la ratxa sí, que sigui el més important des de que estic aquí, no tinc aquesta sensació, tots me’ls prenc amb la mateixa importància, però ens ve de gust trencar aquesta ratxa i tant de bo sigui ara, no estic més intranquil del normal”, ha afirmat Rubi en la roda de premsa prèvia al duel contra l’equip andalús. Amb les novetats de Pipa i Pedrosa però encara amb la baixa per lesió d’Hermoso, el preparador maresmenc va tornar a fer una crida a la calma. “Ens estem martiritzant massa tots com si estiguéssim fent totes les coses malament, dic dintre del vestidor, i no és cert. L’equip ha jugat disset partits oficials, i es pot parlar d’un partit molt dolent a Getafe i un altre que no esperàvem anés com va anar, el Barça. En la resta de partits, l’equip ha estat a un nivell molt bo, tenim 21 punts i estic segur que acabarem recuperant”, ha expressat Rubi abans de destacar les virtuts d’un Betis que arriba pletòric a l’RCDE Stadium. “És un gran equip, tracta bé la pilota i te clar a què juga, però ens ha de donar igual, hem de veure el millor Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)