Espanyol

“No estem tan lluny del nostre millor nivell”

Granero. Granero. El migcampista madrileny envia un missatge d’esperança i assegura que en el vestidor de l’Espanyol no hi ha manca de lideratge

Esteban Granero ha comparegut davant la premsa després de l’entrenament d’aquest matí a la ciutat esportiva Dani Jarque, en el qual Javi López ha treballat al marge de grup, tot i que s’espera que estigui disponible per al partit de dissabte. Granero s’ha mostrar convençut que el seu equip no té un problema de lideratge. “Fins i tot els més joves tenen personalitat per donar el millor en qualsevol dinàmica. En aquest aspecte estic molt tranquil”, ha dit. El madrileny ha assegurat, per altra banda, que en el vestidor blanc-i-blau no hi ha dubtes pel que fa a la idea de joc: “Tenim clar que el nostre estil és la millor manera de guanyar partits. Volem dominar la pilota i això també implica una feina defensiva, que fem, per tal de donar una bona resposta quan perdem la possessió.”

Granero s’ha mostrat segur de la força moral de la plantilla de l’Espanyol: “estem insatisfets pels últims resultats, però ens trobem bé mentalment”. Per tot plegat, el migcampista ha enviat un missatge d’esperança: “No estem tan lluny del nostre millor nivell, com li pot semblar a alguns. Diumenge ens va faltar molt poc per, com a mínim, puntuar. Si hagués estat així, ho veuríem tot d’una altra manera.” Finalment, preguntat pel partit de dissabte, a l’estadi de l’Atlético de Madrid, ha estat concloent: “És una oportunitat per imposar el nostre estil i guanyar. Ja ho vam fer l’any passat i ara, que ens sentim més forts, anirem amb més força a buscar la victòria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)